Sänk kostnaden på bredband
för er förening

Med ett gruppavtal från Bitcom kan era medlemmar spara pengar på sin bredbandsanslutning — oavsett om ni är en stor eller liten förening. I stället för att respektive hushåll ansluter sig individuellt kan vi med ett gemensamt avtal för samtliga hushåll leverera samma bredband, med bättre service och till ett betydligt lägre pris.

Kontakta oss för offert anpassad till er

Är din förening intresserad av att veta mer om gruppavtal på bredband? Kontakta oss så förklarar vi närmare och kan även lämna offert på en bredbandslösning anpassad efter storleken på er brf, ert fastighetsnät och behov av hastighet.

Bredbandstjänster för era behov

Vi levererar bredband i hastigheter från 100-1000 Mbit/s. Vi anpassar hastigheten efter era önskemål. Med flertalet olika tilläggstjänster ser vi till att möta era behov på bästa sätt.

Vi når er förening på olika sätt

Oavsett om er förening idag är anslutna via koax eller fiber (stadsnät eller dedikerad fiber) hjälper vi er att se över möjligheterna för gruppavtal.

Tilläggstjänster

WiFi-router

Välj till WiFi-router för bästa möjliga upplevelse och support. Vi erbjuder både Wifi-5 och Wifi-6-router för att ni ska kunna välja vad som passar er förenings behov. Dessutom finns nätverksextenders som tillval, för den som har en stor bostad eller tjocka betongväggar och behöver förstärka sin wifi-signal.

Fast telefoni

Om ni har medlemmar i föreningen som är i behov av telefoni, finns denna möjlighet inbyggd i våra routrar. Lägg till tjänsten bredbandstelefoni till alla medlemmar eller låt medlemmarna välja till individuellt.

Fastighetsstyrning

Har ni porttelefoner, övervakning eller kanske solenergi som behöver en bredbandstjänst för loggning? Då hjälper vi er att lägga till detta i ert gruppavtal, så även föreningens gemensamma anläggning blir uppkopplad.

INTRESSEANMÄLAN

Fyll i dina uppgifter nedan så tar jag kontakt med dig så snart som möjligt. Det går även att ringa mig på 0760-21 32 00 eller mejla till patrick.fransson@bitcom.se.


BITCOMS BREDBANDSSUPPORT

På vårt bredbandscenter i Mölndal kan du alltid få personlig service över disk. Väljer du att besöka oss bjuder vi på en kopp kaffe!

Besöksadress
Argongatan 4
431 53 Mölndal

Postadress
Box 209
431 23 Mölndal